Scratch and win 🤩 Limited offer: up to €300 charging credit, gift cards and goodies when purchasing a Chargemap Pass until 2 June inclusive.
Over here

Hvem er vi?

Hvem <span>er vi?</span>
Vårt <span>oppdrag</span>

Vårt oppdrag

Øk bruken av elbiler ved å tilby den beste lade-erfaringen som finnes.

Chargemap <span>historie</span>

Chargemap historie

I 2009 tenkte Yoann på å kjøpe en elbil. Han lette etter ladestasjoner i området der han bodde, men han fant ingen.

Han oppfant derfor Chargemap: et verktøy som samler elbileiere ved å dele informasjon om ladestasjoner slik at de kan lade elbilen sin hvor som helst.

I 2011 begynte Yoann, sammen med noen få entusiaster, å lete etter ladestasjoner samt å dokumentere dem. Gruppen tok bilder av dem og testet hvordan de virket.

Litt etter litt overtok eierne av elbiler denne jobben, takket være mobil-appen. Vi for vår del kontrollerer nå informasjonen vi får fra elbileierne før den publiseres. Dette fine partnerskapet ligger bak Chargemaps suksess.

Det gjenstod bare en utfordring når det gjaldt det med at folk kunne lade elbilen uten problemer: det å ha et tilgangs- og betalingskort som kan brukes på alle ladestasjoner. Det var et mareritt. Og det inspirerte oss, i 2017, til å lansere Chargemap Pass: vårt multi-nettverkskort.

Vårt mål er å tilby elbileiere den beste ladingsopplevelsen for på den måten å påvirke spredningen av denne typen biler, en bil som er mindre skadelig for luften. Det er derfor vi står opp hver morgen, og vi er stolte av det!

Teamet

Teamet

Join us
Our <span>values</span>

Our values

Lidenskap

Vi liker det vi gjør. Og dette endrer alt.

Forpliktelse

Du kan stole på oss.

E-mobility news

Are you interested in the breakdown of charging pools by country?

Check the statistics

Do you want to be kept up to date with Chargemap's latest news in the press?

Check the press page